کد مطلب: 116730
حضور در فيسبوک عامل بسياري از طلاق‌ها است/پشت پرده کمبود سرعت اينترنت در ايران
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 839

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، اباذر منتظرقائم در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي شبکه اطلاع رساني دانا در مورد فضاي مجازي و شبکه هاي اجتماعي اظهار داشت: فيسبوک يک ماشين مداربسته مهندسي اجتماعي است که در لايه اول اطلاعات شخص را جمع آوري مي‌کند و در لايه دوم شخص را تغيير مي‌دهد.

وي شبکه هاي اجتماعي ايراني را فاقد اين سازوکار دانست و تصريح کرد: اصل هزينه هاي فيسبوک صرف لايه دوم مي‌شود که باعث تحول گسترده شخصيتي در فرد مي گردد و همين لايه در شبکه هاي اجتماعي ايراني وجود ندارد.

اين کارشناس و تحليل گر مسائل اجتماعي اظهار داشت: مطالب گفته شده در زمينه ي شبکه هاي اجتماعي به خوبي فهم نشده است و افراد جامعه اين مطالب را قبول ندارند.

وي ادامه داد: مطالبي که در مجامع عمومي گفته شده است بر روي آن فکر نشده و کسي نيست که از اين ديدگاه ها دفاع کند.

اين استاد دانشگاه تاييد کرد: علاقه مندي به تکنولوژي اشکال ندارد البته اگر به عنوان يک علم و فناوري باشد و تبديل به آرمان و لايه ي بالاتر از ذهن ما نشود در غير اين صورت منجر به اشغال هسته مرکزي ذهن مي‌شود و اولويتهاي ذهني شخص را جابجا مي‌کند.

منتظرقائم با اشاره به توصيف اينترنت به عنوان يک جامعه ي بي طبقه‌ي اطلاعاتي افزود: ورود اينترنت  به ايران اسلامي در چارچوب منافع ملي نبوده است ولي متاسفانه ديگران خطرات موجود مطرح شده را نمي پذيرفتند و به توصيه ها به عدم استفاده از اينترنت توجه نمي‌کردند.

مسئول قرارگاه فرهنگي رسانه ‌اي شهيد عاصي‌ زاده توضيح داد: با طي زمان پي بردم که ورود اينترنت به ايران بي حساب و کتاب نبوده است و ترويج اين فناوري در ايران با دلائل و منظور خاصي استفاده مي‌شود و کاربردهاي اينترنت با نگاه هاي سياسي همراه شده و به داخل کشور وارد مي‌شود.

وي با اشاره به اينکه ورود اينترنت به ايران در پشت پرده خود سه هدف را دنبال مي‌کند تشريح کرد: راه اندازي ابزاري براي تسهيل فرايندهاي جاسوسي، اطلاعاتي و امنيتي و افزايش سطح تماس يکطرفه ي جامعه ايراني با محصولات رسانه اي و فرهنگي بيگانه جزء اين اهداف محسوب مي شود.

اين استاد دانشگاه تاکيد کرد: اين در حاليست که اينترنت يک ابزار دوطرفه و تعاملي است اما بنايش يکطرفه بود تا بتواند تفکرات خود را يکسويه به مخاطب ايراني القا کند.

اين کارشناس و تحليل گر مسائل اجتماعي هدف سوم ورود اينترنت به ايران اسلامي را استفاده از اينترنت به عنوان يک رسانه نشرغير قابل شناسايي، کنترل و سانسور عنوان کرد.

وي افزود: همزمان با اوج گرفتن فضاي مطبوعاتي معارض با جمهوري اسلامي، دشمنان انقلاب اسلامي محاسبه کردند که براي راه اندازي يک مطبوعات سرمايه زيادي لازم است و از لحاظ اقتصادي به صرفه نيست پس به اين جمع بندي رسيدند که از اينترنت در اين جهت استفاده کنند.

اين استاد دانشگاه ادامه داد: وقتي سند راه اندازي بالادستي اين است معلوم است که با فيلترينگ و سيستم پليسي مخالفت مي‌شود.

کشور ما کشور وارداتي است/ ما از موز تا ديتا را وارد ميکنيم

اباذر منتظرقائم واردات را در کشور ما با پرستيژ عنوان کرد و اظهار داشت: اينکه ماشين بزرگتري را بخرند و هزينه بالاتري بدهند تفاخر مي‌کنند و در فناوري اطلاعات هم همين فرهنگ غلط وجود دارد.

منتظرقائم تاکيد کرد: همينکه دولت اقدام به توليد سرويس هاي بومي و ملي مي‌کند دوباره مخالفت ها شروع مي‌شود و چند نمونه ضعيف و ناموفق توليدشده هم پيراهن عثمان مي‌شود.

وي با اشاره به مخالفتهاي زياد در مورد ايميل ملي ادامه داد: در مورد  iran.ir دو ايراد ناامن بودن سرويس و اطلاعات زياد دريافتي براي ثبت نام کردن را وارد مي‌کنند.

اين کارشناس و تحليل گر مسائل اجتماعي در پاسخ به اين ايرادات گفت: بالاخره هرايراني که براي تعويض پلاک ميرود اطلاعات بسيار زيادي را از او دريافت مي‌کنند  چرا که اين اطلاعات جنبه ي حاکميتي دارد و ايميل ملي هم به همين صورت است.

وي اظهار داشت: دولت بايد براي هر ايراني يک ايميل ملي بدهد که ماهيت قانوني داشته باشد و در مورد امنيت هم بايد اين سرويس در جهت پيشرفت حرکت کند و انتقادها نبايد سيستم را به سمت انهدام پيش ببرد.

اين استاد دانشگاه راهکارهاي اين پيشرفت را هک کردن سايت توسط هکرهاي کلاه سفيد عنوان کرد تا ضعفها مشخص و اصلاح شوند و تصريح کرد: اين مسير و راهکار، صحيح است وگرنه به سمت فروپاشي فناوري ايراني پيش ميرويم.

منتظرقائم ادامه داد: ما در حوزه سخت افزار و نرم افزار در هر دوشاخه اساسي دچار وابستگي راهبردي هستيم به اين معنا که در حوزه سخت افزارها و نرم افزارهاي مصرفي و راهبردي وابسته هستيم و تا مستقل نشويم نميتوانيم نجات پيدا کنيم.

وي درباره تصدي گري در فناوري اظهار داشت: در برخي موارد بايد حاکميت کار را شروع کند و ابعاد فناوري را براي مردم مشخص کند به طوريکه ايميل عمومي باحجم بالا به عهده حاکميت نيست ولي در حداقل حجم خودش بايد توسط حاکميت ايجاد شود.

اين کارشناس و تحليل گر مسائل اجتماعي سرويس هاي اينترنتي به ظاهر خصوصي خارجي را وابسته به دولت دانست و تاکيد کرد: دولتهاي غربي اهداف سياسي خود را از طريق اين سرويس هاي اينترنتي در دنيا دنبال ميکنند.

وي شبکه هاي اجتماعي داخلي را پرطرفدارتر از نمونه خارجي دانست و گفت: اما چرا در جامعه چنين برداشت و انعکاسي وجود ندارد چراکه به هرپايگاه ايراني و حتي مذهبي که ميرويم لينک فيسبوک هست اما لينک شبکه هاي اجتماعي ايراني نيست و اين وضعيت فضا و ذهن جامعه را تحت تاثير قرار داده است.

اين استاد دانشگاه در ادامه افزود: لينک فيسبوک در سايتها به يک جور فرهنگ و مدگرايي تبديل شده است به طوريکه سايتي اگر لينک فيسبوک نداشته باشد انگار که سايت خوبي نيست.

منتظرقائم تاکيد کرد: حتي در پايگاه هاي مذهبي هم مديريت سايت تاييد ميکند که سايت بايد شيک و به روز باشد و داراي لينک فيسبوک باشد و مديراني که از اين لينکها استفاده نکنند انگار که مديراني غيرمتمدن و عقب مانده هستند در حاليکه با اين کار هدف اصلي که انتشار و ديده شدن مطالب در خارج از کشور است محقق نميشود.

وي نتيجه قراردادن اين لينک درسايت را استفاده از اکانت فيلترشکن و عضويت در اين سايت دانست و اين عمل را به نوعي ترويج و ترقيب مخاطب به انجام يک هنجار ممنوع توصيف کرد و در ادامه عنوان کرد: چند درصد از مديران سايتهاي ايراني به فکر مسائل راهبردي کشورهستند؟

اين کارشناس و تحليل گر مسائل اجتماعي تاکيد کرد: پرستيژ يک قسمت از کار است که منجر به يک فرهنگ رسانه اي شده است به طوريکه يک جوان 15ساله براي ارتباط با همکلاسي هاي خود در فضاي مجازي مي تواند از انواع شبکه هاي اجتماعي داخلي مانند فيسنما، افسران، کلوب، فيزبوک و... استفاده کند اما به دليل حاکميت غرب در فضاي خبري رسانه اي، جوانان ما به سمت شبکه هاي اجتماعي بيگانه ترغيب مي شوند.

وي ادامه داد: شبکه اجتماعي در دانشگاه ها و مدارس نفوذ زيادي دارد چراکه از هنر و زيبايي بسياري در ظاهر آن استفاده شده است و از جذابيت بالايي برخوردار است.

باندهاي فتنه گر، شبکه ملي اطلاعات را مساوي و برابر اينترنت معرفي ميکنند

مسئول قرارگاه فرهنگي رسانه ‌اي شهيد عاصي‌ زاده در ادامه اظهار داشت: کساني هستند که با نظام اختلاف عقيده سياسي دارند و صراحتا اعلام نمي‌کنند ولي در حوزه تاکتيکي و تخصصي خود آنرا اعمال ميکنند.

منتظرقائم گفت: باندهاي فتنه گر دائما در حال فريب مردم هستند و شبکه ملي اطلاعات را مساوي و برابر قطعي اينترنت معرفي مي‌کنند و براي اين‌ها  اينترانت و فناوري مهم نيست و فقط اينترنت مهم است.

وي افزود: جلوه ي ظاهري اين گروه ها دفاع از فناوري است ولي در اصل اين افراد دنبال گرايشهاي سياسي هستند.

وي تصريح کرد: شبکه اجتماعي مجازي داخلي و خارجي به شکل ماهوي دوچيزند مثلاً برنامه فيلتر شده ويچت در اصل نرم افزار مکالمه تلفني است اما در حاشيه اش يک شبکه اجتماعي دارد.

اين کارشناس و تحليل گر مسائل اجتماعي ادامه داد: هيچ جاي دنيا دولتها اجازه ايجاد يک شبکه ي مخابراتي رمزدار را به هيچ   کس نمي‌دهند اما به شبکه هايVOIP   اين اجازه را مي‌دهند که به صورت اينترنتي مکالماتي را برقرار سازند چراکه آن شبکه ها هم تحت نظارت دولتهاست ولي فقط در ايران است که اين نظارت نيست و سرورهاي اينترنتي در خارج از کشور است.

وي تاکيد کرد: در غرب سرورها کاملاً تحت نظارتند ولي در ايران VOIP ها بدون نظارت وارد شده و موازي با مخابرات کار مي‌کنند.

منتظرقائم درمورد لزوم برندسازي براي شبکه هاي اجتماعي داخلي گفت: اين نيست که در ايران برندسازي نشده است و يا نخواستند بشود بلکه علت اين است که ابزارهاي برند سازي شامل اشاعه و رسانه نبوده است.

وي در مورد حريص تر شدن مخاطب در صورت فيلترينگ گفت: اگر انسان از خطر چيزي آگاه باشد به هيچ وجه به آن حريص نمي‌شود و اين اصل نه حديث است و نه آيه و هيچ منبعي ندارد.

اين استاد دانشگاه ادامه داد: شرط مهم آگاهي است نه ممنوعيت و مردم بايد منافع را درک کنند که در اين صورت اين نظريه به سادگي ابطال ميشود.

پست الکترونيک و جستجو در در فضاي مجازي نياز اساسي است

وي گفت: نياز اساسي مهم است و در حال حاضر در فضاي مجازي پست الکترونيک و جستجوي مطلب نياز کاربران است که بايد تامين شود.

منتظرقائم در رابطه با نحوه کارکرد و جذب مخاطب در سرويس هاي اينترنتي بيگانه اظهار داشت: ابتدا نيازسنجي عمومي صورت مي‌گيرد به طوريکه محيطي آزاد جهت به دست آوردن اطلاعات و احساسات و گرايشات و مختصات شخصي مخاطب در اختيار وي مي‌گذارند سپس مخاطب را جذب کرده و درنهايت با ابزاري سريع و زيبا وي را درگير مي سازند.

اين کارشناس و تحليل گر مسائل اجتماعي ادامه داد: سيستم پست الکترونيکي جي‌ميل در ابتداي شروع به کارش با کيفيت و کارا نبود و فقط رايگان بود ولي پس از عضوگيري در اولين بازخوردها اقدام به داده کاوي اطلاعات از سوي مخاطب نمود و مختصات شخصي شامل احساسات و علايق را بدست آورد.

وي افزود: اين سايت سپس سرويس را مطابق با علائق شما تغيير مي‌دهد که نتيجه اين فرآيند ايجاد جذابيت است تا به هيچ وجه مشتري از اين سرويس جدا نشود و در صورتي که از اين سرويس جدا شويم ناخودآگاه عصبيت در ما ايجاد مي‌شود.

اين استاد دانشگاه تصريح کرد: هنگامي که مخاطب جذب سرويس شد سپس براي او معيار قرار ميدهد که براي جستجو و ديده شدن سايت شما در سرويس جستجوي اينترنتي بايد اين شرايط و ضوابط را رعايت کنيد و با سير اين مراحل سيستمي که در ابتدا از مخاطب دستور مي‌گرفت در نهايت به شما دستور مي‌دهد و ملزم به رعايت آن هستيد.

وي مساله اصلي را محاصره رسانه اي غرب عنوان کرد و افزود: تمام سرويس هاي اينترنتي خارجي در ايران جايگزين دارند اما امکانات لازم براي حمايت از آنها وجود ندارد به طوري که چند سال پيش سايتي ايراني خدمات سايت ويدئوئي يوتيوب را در داخل ارائه کرد که به دليل شدت استقبال مردمي و عدم وجود امکانات و حمايتهاي لازم از کار افتاد و مختل شد.

مخاطبان ايراني بايد ناکارايي سرويس هاي داخلي را در جهت پيشرفت تحمل کنند

منتظرقائم در ادامه گفت: سرويس هاي گوگل مثل مترجم آن به شدت ناکارا است اما مخاطب اين وضعيت را تا بهبود کامل تحمل مي‌کند اما مخاطبان ايراني ناکارايي سرويس هاي داخلي را تحمل نمي‌کنند.

اين استاد دانشگاه تاکيد کرد: در فناوري اطلاعات استفاده از فناوري باعث رشد آن مي‌شود ولي متاسفانه ما منطق فناوري را به درستي درک نکرده ايم.

وي عدم توليد پهناي باند توسط سايتهاي آپلود فايل(IDC) و قوانين نامناسب قضائي در خصوص پست الکترونيک را از ديگر مشکلات داخلي در حوزه فضاي مجازي دانست.

اين کارشناس و تحليل گر مسائل اجتماعي با اشاره به اينکه فيلترينگ در تمام دنيا وجود دارد عنوان کرد: نظام فيلترينگ در ايران نظام پاسخگو و قابل پيگيري است و چالش هاي مجود در اين حوزه مي‌تواند بررسي و رفع شود.

وي افزود: هنگامي که ديوان عدالت اداري و دادگاه ها در ايران حکم به لغو فيلترينگ سايتي مي دهند مشخص مي‌شود که اين فرآيند مسئوليت پذير است و نظام براي فيلترينگ هزينه مي‌پردازد.

منتظرقائم تصريح کرد: غرب  و به خصوص فرانسه خود را مهد ليبراليسم مي‌دانند  و مي‌گويند که پاي شعارهايمان هستيم به طوريکه وقتي در غرب از علت مخالفت با حجاب از مسئولين سوال مي‌شود آنها مي‌گويند که به پاي ليبراليسم شهيد داده ايم و بايد در کشور آزادي اجرا شود و حجاب حذف شود تا زنان جامعه آزاد باشند.

اين استاد دانشگاه تصريح کرد: سيستم فيلترينگ در آمريکا  به اين صورت است که به هيچ وجه مخاطب به سايت فيلترشده دسترسي پيدا نمي‌کند و آدرس وب را از سرور حذف مي‌کنند.

وي ادامه داد: در آمريکا براي مدارس و مراکز آموزشي پکيج فيلترينگ را ارائه مي‌کنند و اگر ليست سياه سايتها رعايت نشود اينترنت آن مرکز را قطع مي‌کنند و يا حتي مجوز موسسه آموزشي لغو مي‌شود.

منتظرقائم حاکميت را در نظام ارزشي اسلامي در برابر فضاي فرهنگي جامعه پاسخگو دانست و افزود: در نظام ارزشي اسلامي حاکميت حق اجازه رشددهي به ضد فرهنگ ها را ندارد.

اين کارشناس و تحليل گر مسائل اجتماعي تصريح کرد: در غرب NGO درست مي‌شود که جلوي ضداخلاق و فساد را بگيرند اما بعضي ها در داخل کشور اين طور نمي خواهند

نظام آموزش و اطلاع رساني در زمينه فناوري اطلاعات در دست افراد همسوي نظام نيست

منتظرقائم در خصوص انتقادات در مورد عدم اطلاع علت فيلترينگ در ايران اظهار داشت: قانون جرائم رايانه اي  در دسترس است و علت فيلترينگ سايتها مشخص است.

وي ادامه داد: اينکه چرا سايتي فيلتر مي‌شود مشخص است ولي اينکه چرا مردم به سراغ علت آن نمي‌روند به علت تحقيق و مطالعه ي کم است.

اين مسئول قرارگاه فرهنگي رسانه ‌اي شهيد عاصي‌ زاده تاکيد کرد: نظام آموزش و اطلاع رساني در زمينه فناوري اطلاعات دست افراد همسوي نظام نيست  و دردست جبهه ي معارض نظام است به طوريکه تصور و عقل رسانه اي در زمينه فيلترينگ را افراد ديگري مي‌سازند و اين از کوتاهي جبهه خودي است.

وي افزود: زماني بانک فيلترينگ کشور شامل دوميليون آدرس بود که 1.7 ميليون آن سايتهاي مستهجن و مابقي آن اکثريت وب پراکسي ها بودند و تعداد کمي سايتهاي ضدانقلاب و معاند نظام بود.

اين استاد دانشگاه تاکيد کرد: هيچ سايت مفيدي در کشور فيلتر نشده است و کسي نمي‌تواند به حتي يک مورد اشاره کند.

فعاليت رسانه هاي داخلي در اطلاع رساني مصاديق فيلترينگ ضعيف است

اباذر منتظرقائم توضيح داد: چندين سال پيش اعلام شد که 138 ميليون پايگاه اينترنتي مستهجن در اينترنت وجود دارد و طبق مصاديق بايد فيلتر شود که اين موارد لزوم اجراي فيلترينگ را مشخص مي‌کند اما رسانه هاي داخلي در اطلاع رساني ضعيف هستند.

وي نظام فيلترينگ را منطقي و مشخص عنوان کرد و افزود: علت فيلترينگ پر سروصداي نرم افزار تلفن همراه ويچت با دلايل عقلي کاملاً قابل اثبات است چراکه از عمر ويچت 5ماه مي‌گذرد و سريعاً پس از چند ماه فيلتر شد.

اين کارشناس و تحليل گر مسائل اجتماعي ادامه داد: از سرزنش افرادي که با هوشياري کامل در حال فضاسازي هستند نبايد ترسيد.

منتظرقائم اظهار داشت: اينکه مردم داوطلبانه سايتهاي بيگانه را تحريم کنند منطبق با واقع نيست و فقط لايه اندکي از افراد ارزشي جامعه از اين طرح استقبال مي‌کنند پس طرح اثرگذاري نيست.

وي تاکيد کرد: بايد مسئوليت اين اقدامات را بپذيريم چراکه مسئوليتهاي حکومت از تلاش هاي مردمي مجزاست و تلاشهاي مردمي زمينه ساز فعاليتهاي حکومتي هستند ولي استقلال از حکومت حرف مسخره اي است.

اين کارشناس و تحليل گر مسائل اجتماعي تصريح کرد: اگر فردي به دليل اعمال اشتباه حکومت به خطائي دست بزند در روز قيامت حجت دارد و از حاکميت شکايت مي‌کند چرا که حاکم نظام اسلامي ولايت دارد.

منتظرقائم ادامه داد: اميراامومنين ع مي‌فرمايند انسان زمانش را بايد سه قسمت کند و براي معيشت، عبادت و استراحت فرصت کافي بگذارد پس حکومت هم بايد اقتصاد، امنيت و آگاهي مردم را تامين کند.

اين استاد دانشگاه با اشاره به اينکه دولت بايد زمينه رشد فناوري داخلي را فراهم کند گفت: لازم نيست که سرعت پايگاه اينترنتي خارجي کم شود بلکه کافيست شبکه اجتماعي داخلي را با کيفيت عالي به دست مردم برسانيم در اين صورت واضح است مردم به سايتهاي ايراني روي مي آورند.

وي با انتقاد از دور باطل خريد پهناي باند و فروش آن به مردم با هزينه بالا اظهار داشت: دولت پهناي باند را با پول مردم مي‌خرد و به وسيله شرکتهاي واسطه دوباره به مردم ميفروشد در صورتيکه مي‌شود با هزينه اي بسيار کم به مردم اينترنت بدهيم.

اين کارشناس و تحليل گر مسائل اجتماعي توضيح داد: اگر مخاطب ايراني بخواهد از يک سايت ايراني بازديد کند بايد به سرور دوبي وصل شود سپس به سرور آمريکايي متصل شود تا در نهايت به سايت داخلي برسد که اين گردش هزينه زيادي را براي کاربر ايراني ايجاد مي‌کند.

وي تاکيد کرد: بجاي صرف هزينه به شرکتهاي خارجي و واسطه هاي موجود بايد اين بودجه را صرف اينترنت ملي کنيم تا زيرساخت شبکه تقويت شود و قطعي هاي شبکه کاهش يابد.

منتظرقائم گراني اينترنت را به دليل دست به دست کردن پهناي باند بين شرکت ارتباطات زيرساخت با چندين شرکت خصوصي دانست  که موجب صرف هزينه زياد تا رسيدن اينترنت به دست مردم ميشود.

اين استاد دانشگاه تاکيد کرد: در دوره ابتدايي سيستم اتصال اينترنتي(ديال آپ)  اگر سرعت واقعي به مردم عرضه مي‌شد ديگر مردم نيازي به سرعتهاي چند مگي با محدوديت ترافيک نداشتند واين يعني همان سياست فشار از پايين و چانه زني از بالا است.

پشت پرده کمبود سرعت اينترنت در ايران اقتصاد فاسد و سياست زده است         

اباذر منتظرقائم در ادامه عنوان کرد: دولت براي اينترنت مسکوني محدوديت سرعت قائل مي‌شود در حاليکه حتي يکبار هم سرعت واقعي 256kb در منازل به مردم ارائه نشده که پشت پرده آن اقصاد فاسد است و پشت پرده سياسي نيز دارد.

وي تشريح کرد: اين اقتصاد فاسد از لايه هاي سياسي آغاز مي شود که از فضاي پارلمان حضور پيدا ميکنند و قدرت را در دست ميگيرند يا از فضاي رسانه اي به عنوان رکن چهارم سياسي استفاده ميکنند.

توهين به پيامبراکرم در فضاي مجازي با برنامه ريزي کامل و قابل پيش بيني بود

اباذر منتظرقائم ادامه داد: در ماجراي توهين به پيامبراکرم  از چندين هفته قبل از انتشار فايل ويدئوئي در سايت ويدئوئي يوتيوب هنگامي که وارد سرويس پست الکترونيک جي‌ميل مي‌شديد هر مطلبي که قرار مي‌داديد به سايت يوتيوپ ارسال مي‌شد يعني تمامي مطالب در يوتيوب تحليل مي‌شد.

وي تصريح کرد: سلسه مراتب انسانيت را اگر از پيامبر اکرم تا يک فرد معمولي بررسي کنيم به اين نتيجه مي‌رسيم که اگر اين جسارت به پدر و مادر خودمان به عنوان يک انسان معمولي مي‌شد با سفارت کشور متخاصم بدترين برخورد را مي‌کرديم پس حالا که به پيامبراکرم با درجه انسانيت بسيار بالاتر توهين کردند چه اقدامي بايد ميکرديم؟

اين کارشناس و تحليل گر مسائل اجتماعي توضيح داد: چون لايه هاي ذهني ما توسط دشمن دست کاري شده بود و تحت تسخير سياستهاي آنان بود ما برخوردي از خود نشان نداديم.

 وي در ادامه در خصوص القا کردن همه مشکلات از ناحيه تحريم خارجي و لزوم حل کردن مشکلات با انجام مذاکرات افزود: حل کردن مشکلات داخلي مشهود و قابل حل است و بايد با رفع سوء مديريتها و عدم وابستگي به بيگانگان مشکلات را حل کنيم.

مسئولين دولت هنوز در فضاي تبليغاتي انتخابات رياست جمهوري سير مي‌کنند

اين استاد دانشگاه ادامه داد: مسئولين دولت هنوز در فضاي تبليغاتي انتخابات رياست جمهوري سير مي‌کنند و کماکان در حال نقد وضع موجود و شعار دادن هستند.

مسئول قرارگاه فرهنگي رسانه ‌اي شهيد عاصي‌ زاده تصريح کرد: متاسفانه دولت مسير را از سمتي که دشمن القا کرده دنبال مي‌کند چراکه هيلاري کلينتون در زمان وزارتش در امورخارجه آمريکا به صورت رسمي در شبکه صداي آمريکا مي‌گويد ما تصميم گرفتيم که مشکلات اقتصادي را با تحريم در ايران ايجاد کنيم وعلت اين است که مي‌خواهيم موج اجتماعي در ايران ايجاد شود تا مردم به حاکميت فشار بياورند تا دست از فعاليتهاي هسته اي بردارند.

وي با مقايسه وضعيت معيشتي مردم در دهه 60 با زمان حال گفت: مردم در دهه 60 واقعاً وضع معيشتي مناسبي نداشتند اما وضعيت مردم در دهه80 دگرگون شده است و به رفاه نسبي رسيده اند.

منتظرقائم ادامه داد: مردم در دهه 60 زندگي را با تعداد فرزندان زياد مديريت مي‌کردند اما الان خانواده ها توانايي مديريت يک فرزند را هم ندارند چراکه توقعات مردم تغيير کرده است پس وضعيت معيشتي فعلي مردم ريشه داخلي دارد.

حضور در فيسبوک عامل بسياري از طلاق ها است

وي گفت: متاسفانه حتي خواهران ارزشي هم در فيسبوک تصاوير خود را قرار مي‌دهند که اين به معناي قراردادن تصوير خود در برابر نگاه مستقيم نامحرم است.

اين کارشناس و تحليل گر مسائل اجتماعي با اشاره به توصيه ي نوجوان 17ساله براي عدم فعاليت در شبکه اجتماعي فيسبوک و تخريب هاي آن گفت: اين نوجوان فعاليت در فيسبوک را مانند دستبند پليس مي‌دانست که نمي‌توانست او را از اين فضا خارج کند و ذهن وي را محبوس کرده است.

منتظرقائم با اشاره به موردي مبني بر اينکه زني در روز با همسرش زندگي مي‌کند اما شب با فرد موردعلاقه اش در فيسبوک صحبت ميکند هشدار داد: دادسراي خانواده پر از طلاق هاي مربوط به پاشيدگي و تخريب خانواده ها به علت حضور زوجين در شبکه اجتماعي فيسبوک است.

شبکه هاي اجتماعي داخلي از کمک‌هاي مهندسي صنايع بي بهره اند/ بايد اورژانس فناوري اطلاعات ايجاد شود

اين استاد دانشگاه توضيح داد: مهندسي صنايع رابط بين بازار و فناوري است به طوريکه يک مهندس صنايع، متخصصين و مهندسين را اجبار به ساخت سيستمي خاص با توجه به بازار فروش مي‌کند.

وي تاکيد کرد: اگر در نقطه اوج و پيشرفت قرار بگيريم بايد از مهندسين صنايع مذهبي و متعهد در اين جهت استفاده کنيم تا به دستگاه ها طرح کسب وکار بدهند و زمينه هاي تبليغات را ايجاد کنند.

منتظرقائم طرح ديگر را ايجاد اورژانس اجتماعي فناوري اطلاعات عنوان کرد تا مردم بتوانند به صورت حضوري يا غيرحضوري سوالات و مشکلات خود را مطرح کنند و پاسخ مناسب دريافت کنند.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html